PoetnaO namaProizvodiGalerijaGdje smoKontakt

Gdje ćemo Vas upoznati s našom djelatnošću, proizvodima i uslugama, te nama samima

 
 
Uredi stranicu
Naš obrt osnovan je 1994. godine kao rezultat obiteljske tradicije koju je Josip Pavunić, nakon školovanja u struci i rada u inozemstvu i zemlji, započeo te razvijao dugi niz godina sa obitelji pa se može reći da se ovom djelatnošću bavimo u kontinuitetu preko trideset godina.

Danas je jedna od glavnim grana naše djelatnosti izrada kovanih ograda, stubišta, balkona, te ostalih kovanih elemenata.

I u toj, kao i u svim drugim djelatnostima, vodi nas pravilo da ćemo uložiti malo više u proizvod i kvalitetu nego što se to od nas očekuje, a manje u neke skupe reklame jer je naš proizvod najbolja reklama.Vodeći se tom idejom krajem 2009.godine smo napravili pogon za elektrostatsko plastificiranje u kojem sve naše proizvode,koje smo do tada bojali sa raznim bojama na nitro bazi a koje se zbog promjena propisa povlače iz uporabe(prilagodba evropskim propisima),od tada plastificiramo i tako dobivamo kvalitetniji proizvod što se tiće antikorozivne zaštite.

Osim navedenih, radimo i usluge zavarivanja željeza, aluminija, inoxa (rostfrei), bakra, te ostalih metala. Radimo i neke proizvode od bakelita prešanjem (futurit kapa, ručkice), proizvode od olova (plombe za plinomjere i  vodomjere) te razne izradke od lima (zaštitne kutije za plinomjere i vodomjere, razne pločice...), a kao dodatna djelatnost nam je usluga rezanja građe na pokretnoj pilani koju smo sami izradili po uzoru na poznate svjetske firme u toj branši te ju atestirali za rad i stavili u pogon.

Kao i što današnje vrijeme traži i mi u svome poslu  danas a i unatrag više godina koristimo se osobnim računalom i njegovom podrškom u radu kako bi rezultst toga bio još veća  kvaliteta i efikasnost  u radu.

Radimo na području  cijele Hrvatske, što ćemo dokazati i tako što ćemo se odazvati na Vaš upit.
Uredi stranicu